Heb jij er de liefde van je leven ontmoet of een ander mooi verhaal aan overgehouden? We horen het graag van je!


Hee die ken ik!

Oud-collega’s, schoolvrienden, familie in den vreemde, voormalige vakantieliefdes: zo’n beetje iedereen is te vinden op Facebook. Ruim tien miljoen Nederlanders hebben een Facebook-account. Ze volgen nieuws, kijken filmpjes, houden contact met vrienden en kennissen of maken deel uit van een van de de vele gemeenschappen, zoals de Facebookgroep van De Peiling van NH Nieuws.

Kritiek

Kritiek op Facebook is er ook. Het bedrijf weet wel erg veel van je en gaat niet altijd even zorgvuldig met onze gegegevens om. Vorig jaar deed Arjan Lubach een oproep om te stoppen met Facebook.

Gestopt met Facebook

Volgens het Nationale Social Media Onderzoek 2019 heeft Facebook in Nederland nu 640.000 minder gebruikers dan in 2018. Facebook is het enige sociale kanaal in de top 5 dat dalende gebruikersaantallen ziet. WhatsApp, YouTube, Instagram en LinkedIn groeien nog.<

Wat vind jij?

Ben jij een enthousiaste Facebook-gebruiker? Heb je er de liefde van je leven ontmoet of een ander mooi verhaal aan overgehouden de afgelopen 15 jaar? We horen het graag aan je!